Max & Woof is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Amsterdam met nummer: 83587489. Btw-nummer: NL003844427B33. E-mail: info@max-woof.nl. Max & Woof hoofdkantoor (Alleen op afspraak) Korianderlaan 58, 1187 EE Amstelveen, Nederland.

Artikel 1. | Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van Max & Woof zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Max & Woof. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met Max & Woof via info@max-woof.nl, via het contactformulier of via onze livechat.

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling 

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Max & Woof verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Max & Woof de enige eigenaar van de producten.  

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. Voor een factuur incl. btw, kunt u altijd een mail sturen naar info@max-woof.nl, deze zullen wij u dan opsturen.  

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij Max & Woof kunt u kiezen uit twee beveiligde betaalmethoden: Ideal en Creditcard; Mastercard & VISA.

3.2 Als Max & Woof per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld.

3.3 Alle productprijzen op Max-Woof.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Max-Woof.nl of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (geverifieerd door Visa of Mastercard Secure Code).

Artikel 4. | Levering

4.1 Max & Woof levert bestellingen via de koeriersdienst PostNL.

4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven, de verkeerde leveringsoptie heeft gekozen of niet thuis was toen PostNL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Max & Woof deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 Max& Woof verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Max & Woof streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt Max & Woof de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Max & Woof zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn

5.1 Max & Woof streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@max-woof.nl.

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Dit geldt alleen wanneer het product ongedragen, onbeschadigd en compleet is in de originele verpakking.

6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden bijgevoegd.

6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

Max & Woof
Korianderlaan 58
1187 EE Amstelveen
Nederland  

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.  

6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Ook dienen goederen in de ongeopende originele verpakking te zitten.

6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.  

6.7 Max & Woof kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie

7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft Max & Woof twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@max-woof.nl Dan sturen we u een retouretiket.

7.2 Max & Woof zal u een passend alternatief voorstellen, maar Max & Woof besluit welke van de volgende opties wordt gekozen:
– Reparatie
– Vervanging
– Restitutie  

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (exclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren mits anders gecommuniceerd.

7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Copyright

8.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Max & Woof zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Max & Woof mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. | Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@max-woof.nl, dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 10-09-2021.